Gordijnen Atelier Brunssum

Bij Gordijnen Atelier Brunssum worden uw gordijnen met de grootste zorg en precisie samengesteld. Wij komen graag bij u langs om de bestaande situatie te bekijken en samen met u passende en creatieve oplossingen te bedenken. Ons eigen atelier geeft ons de mogelijkheid om uw wensen werkelijkheid te laten worden. Kiest u voor Gordijnen Atelier Brunssum, dan kiest u voor gordijnen met nét dat beetje extra.
Bezoek onze showroom
onze-showroom
gordijnen-atelier

Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda Arets en ik ben werkzaam bij Gordijnen Atelier Brunssum. Inmiddels heb ik al meer dan 30 jaar ervaring met woninginrichting. Ik help u graag met het creëren van uw ideale inrichting en zoek samen met u naar creatieve oplossingen. Door het volgen van verschillende cursussen zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken. Ik voorzie u graag van advies op maat. Uw wens is mijn uitdaging!

Jolanda Arets

Onze showroom

In onze showroom vindt u een breed aanbod aan gordijnstoffen en voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Of u nu al precies weet wat u wilt, of juist helemaal niet, in onze showroom bieden wij u advies op maat.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in gordijnen en zonweringen maar ook in andere soorten raambekleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houten jaloezieën, plisségordijnen, panelen (bij voorkeur voorzien van aluminium latjes), vouwgordijnen of (duo-)rolgordijnen. Voor shutters en roomdividers bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij bieden service op maat, in iedere prijsklasse. Zo voorziet Gordijnen Atelier Brunssum in al uw wensen!

Onze showroom is door zijn centrale ligging gemakkelijk te bereiken en u kunt parkeren voor de deur. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen en u te laten inspireren, de koffie staat alvast klaar!

Meer over ons atelier
over-ons
over-ons
over-ons
over-ons
over-ons