Gordijnen

Gordijnen waar u écht blij van wordt, dat is ons motto. Wij bieden service op maat van de beste kwaliteit. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. In samenwerking met ‘A House of Happiness’ maken wij gordijnen die het milieu niet onnodig belasten. Zo gebruiken wij gerecyclede gordijnstof die met waterbesparende technieken bedrukt is of stoffen waarbij polyester vezels uit gebruikte plastic flessen verwerkt zijn. Mooi voor u én goed voor het milieu.
Bezoek onze showroom
gordijnen-laten-maken-brunssum

Gordijnen Atelier Brunssum

Trends op het gebied van gordijnen

Trends op het gebied van styling en interieur veranderen continue en wij spelen daar gemakkelijk op in. Door het gebruik van de nieuwste technieken en de beste materialen garanderen wij gordijnen die bijdragen aan de sfeer die ú wilt creëren. Gordijnen hebben verschillende functies, zoals het binnenhouden van warmte, het buitenhouden van kou, het bieden van privacy én ze hebben onder andere een geluiddempend effect. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook brandvertragende gordijnstoffen aanbieden? Ideaal voor gebruik in gemeenschappelijke ruimtes.

Nieuwste technieken

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technieken door het geregeld volgen van cursussen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in de nieuwste WAVE techniek. Een perfect golvend gordijn, zonder dat er plooien in zijn gestikt, waardoor uw raambekleding naadloos past in uw interieur.

Meer over ons atelier
gordijnen
gordijnen
gordijnen
gordijnen
gordijnen

Vragen? Neem contact op!

0619212508